Het kamp

De Intromix van Marum Bibio is anders dan andere introkampen. Het is een weekend vol gezelligheid, het opbouwen van een vrienden groep, geen verplichtingen en bovenal geen ontgroening.
Hieronder vind je een globale planning van alle leuke dingen die we tijdens het kamp gaan doen en wat je zoal kunt verwachten.

Donderdag 22 augustus

Dé dag dat jouw leven als student gaat beginnen! Deze allereerste dag begin je al meteen met het ontmoeten van nieuwe mensen. Samen met de andere eerstejaars laten de meerderejaars studenten je kennismaken met Vlissingen. De cafés, de bedrijven, plekken die je moet onthouden, plekken die je liever vergeet; Alles komt aan bod!

Het word een dag vol feest en leuke actieve spelletjes. Alles draait om het hebben van zoveel mogelijk lol! Wanneer je aankomt op het Bellamypark, kun je je bagage inleveren bij het Marum aanmeld punt, te herkennen aan de Marum vlag. Hier zitten een aantal vrolijke mensen voor je klaar om jou op weg te helpen om een geweldige eerste dag te hebben in de binnenstad van Vlissingen.

Na een bruisende dag vol nieuwe ervaringen en vrienden vertrekken we met zijn allen in een bus vol eerstejaars en meerderejaars Marum leden naar de locatie waar het kampweekend van start gaat, er een goede maaltijd voor je klaarstaat en je je aller eerste studentenfeest mee gaat maken!

Vrijdag 23 augustus

De wekker gaat op vrijdag weer net iets te vroeg, maar niet getreurd. Na een stevig ontbijt gaan we ons met z’n allen klaar maken en vertrekken we richting het activiteiten veld. Hier staan verschillende activiteiten en gekkigheden op ons te wachten. Je word gegarandeerd vies, maar dat moet natuurlijk niks uitmaken.

De dag zit volgepland met allemaal leuke activiteiten, maar wees maar niet bang: voor de mensen die minder sportief zijn is de dag prima bij te houden en zal er nog genoeg leuks te doen zijn!

Na deze dag vol inspanning mag het belangrijkste deel natuurlijk niet ontbreken: ontspanning. Dit doen we wel op de Marum manier... Met een geweldig feest! Het "hoe en wat" laten we nog even in het midden, maar dat het dak er af gaat staat natuurlijk al vast!

Zaterdag 24 augustus

Zaterdag is jammer genoeg al weer de laatste dag van het officiële kamp, maar zeker niet de minste! Nu iedereen een beetje heeft kunnen uitslapen, kunnen de leden die aangegeven hebben naar huis te willen hun spulletjes inpakken en natuurlijk nog even oefenen op de beroemde en beruchte Marum liederen. We kunnen het natuurlijk niet riskeren dat jullie tedere keeltjes overbelast raken, daarom zorgen wij voor voldoende smering van de keel.

Om 16:00 is het kamp officieel voorbij, maar wees niet getreurd: ook deze avond zal er nog gefeest worden. Er zal een afterparty gehouden worden waar jullie dit fantastische weekend in stijl kunnen afsluiten als volwaardig Marum-lid!

Zondag 25 augustus

Nu is het toch echt tijd voor iedereen om zijn/haar spullen te pakken en terug te gaan naar huis. jullie zullen in het begin van de middag vertrekken, zodat er thuis ook nog even uitgerust kan worden!

We hopen je snel te zien, wij kijken al uit naar dit geweldige weekend met jou!