MAROF

Intromix was voor mij echt super, ik was helemaal nieuw in Vlissingen en kende eigenlijk nog niemand. In die 3 dagen waren veel leuke activiteiten en ontmoet je heel makkelijk en snel nieuwe mensen. Na mijn ervaring van afgelopen jaar kan ik het zeker aan iedereen aanraden!

- Cas Balk

HZ-Sport, de meest sportieve vereniging!

Ben je sportief aangelegd? Wil je naast je studie ook je conditie een beetje op peil houden? Teamplayer of liever alleen?

Bij ons ben je voor dit alles aan het goede adres. Het hele jaar door organiseren we tal van sportieve activiteiten. Wat dacht je van zwemmen, zaalvoetbal of sloeproeien? Of ben je meer in voor klimmen en skiën?

Onze leden kunnen gratis of tegen gereduceerde prijzen deelnemen aan deze activiteiten. Dus waar wacht je nog op? Start to move!

HZ SPORT

IE&M

Het introkamp van Marum Bibio was ontzettend leuk. Ik heb er veel nieuwe mensen leren kennen en veel vrienden aan over gehouden. Je hebt lekker plezier met elkaar en de band wordt door het kamp ook sterker. Het introkamp is een kei leuk begin van een nieuwe tijd en een nieuw jaar!

-Floortje Brouwers

MAROF

Tijdens het kamp deden we vooral leuke spelletjes waardoor we elkaar beter leerde kennen met ‘s avonds een stapavond. De volgende dag met ging iedereen meteen flinke kater weer gezellig sporten en vervolgens in de middag een cantus. Na een heerlijk warme douche wederom een stapavond en de volgende dag met z’n allen terug naar Vlissingen voor een barbecue die was georganiseerd door een van de sponsoren. Marum heeft mij geholpen om als onbekende nieuweling vrienden te maken en ik raad dus iedereen aan om bij de gezelligste studentenvereniging te komen van Zeeland!

-Sjoerd Heus